Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ζιάβας, ήταν φανερά χαρούμενος από την προσπάθεια και την πολύ καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας στο 3-3 με τη Μολδαβία στο κλειστό του ΔΑΪΣ.

“Μας μένει μια πικρία γιατί μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη, ωστόσο κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι”, τόνισε, μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο σάιτ της ΕΠΟ και συνέχισε για το ότι  ήθελε η ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη:

“Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και σαφώς καλύτεροι από όλους τους ως τώρα αγώνες μας στον όμιλο και μάλιστα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Η Μολδαβία είναι πολύ καλή ομάδα, είναι ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης και ήρθε εδώ για τη νίκη.

Εμείς όμως, πέρα από το πάθος, σήμερα δείξαμε σοβαρότητα και είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Μπράβο στα παιδιά, συνεχίζουμε βήμα-βήμα με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα”.

ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση στους ακόλουθους ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού την Τετάρτη, 14 Απριλίου, τελευταίου της ελληνικής ομάδας στον 3ο προκριματικό όμιλο του Futsal EURO 2022. Το Νέο Ικόνιο έχει τον δικό του εκπρόσωπο και συγκεκριμένα τον Αντώνη Κοντογεώργη. Επίσης, το παρών δίνει και ο Απόστολος Γκαϊφύλλιας του Παναθηναϊκού.

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Καραβίδας Δημήτριος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Γκρίτζαλης Σπυρίδων ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Σταυρακόπουλος Χαράλαμπος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Μιχαλίτσης Ευθύμιος ΑΕΚ FUTSAL
Δελαπόρτας Ιωάννης ΑΕΚ FUTSAL
Γκαιφύλλιας Απόστολος Παναθηναικός Futsal
Ζέρβας Δημήτριος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Ταρνανίδης Ανδρέας ΑΕΚ FUTSAL
Κοντογεώργης Αντώνιος ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ
Ντάτις Μάριος ΑΕΚ FUTSAL
Κονδυλάτος Σπυρίδων ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Γούσης Παναγιώτης ΑΕΚ FUTSAL
Καρύδας Δημήτριος ΑΕΚ FUTSAL
Φλώρος Αχιλλέας ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Παπακώστας Σπυρίδων Παναθηναικός Futsal
Θεοφίλου Δημήτριος ΑΕΚ FUTSAL