Η ΑΕΚ έπεσε θύμα έκπληξης, μένοντας στο 1-1 με την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Καματερού για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Futsal Super League. Πλέον, συγκατοικεί στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό στους 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, αφού την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν 2-1 τον Ηνίοχο.
Η Ένωση τα συνάντησε σκούρα απέναντι στην Ολυμπιάδα, που ήταν εξαιρετικά διαβασμένη, έκλεισε όσο καλύτερα μπορούσε τους χώρους για την ομάδα του Γιάννη Ζιάβα, ενώ είχε τον Πέτρο Στόλη σε τρομερή βραδιά. Ο πολύπειρος γκολκίπερ έπαιξε σε όλο το ματς και έκανε πλήθος επεμβάσεων, ακόμα και διπλών, αποδεικνύοντας πως είναι από τους πιο αξιόπιστους γκολκίπερ της μεγάλης κατηγορίας.
Η Ολυμπιάδα προηγήθηκε με τον Τσίνα μόλις στο 5′, με το 0-1 να μένει ως το φινάλε του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, το γήπεδο άρχισε να… κατηφορίζει και στο 30′ ο Ηλιάδης λύτρωσε την ΑΕΚ, κάνοντας το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Δικέφαλο, δεύτερο σερί καλό αποτέλεσμα για την άριστα στημένη Ολυμπιάδα, που είχε σε μεγάλη βραδιά και τον φύλακα άγγελό της.
Θυμίζουμε πως μια ημέρα πριν, ο Παναθηναϊκός νίκησε 6-4 τον Δούκα στο μεγάλο ντέρμπι, όπερ σημαίνει ότι η Ένωση και το τριφύλλι έχουν από 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιάννη Μοστριού έμεινε στους δέκα έπειτα από 5 στροφές στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει πάρει φωτιά και οι εκπλήξεις παραμονεύουν παντού!