Η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής έχει αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και πλέον οδεύει από νίκη σε νίκη, αποδεικνύοντας πως έχει μπει πλέον σε μια κανονικότητα και τα θετικά αποτελέσματα έρχονται με ευλαβική συνέπεια, μετρώντας πλέον δέκα βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές.

Τελευταίο θύμα ήταν η Σαλαμίνα, η οποία δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση και ηττήθηκε με 9-0 από τους γηπεδούχους, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με την Ολυμπιάδα να “κλειδώνει” το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 4-0. Στο β’ μέρος συνέχισε όμως στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε άλλα πέντε τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Τσίνας ξεκίνησε εντυπωσιακά και σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο δεκάλεπτο (3′, 8′, 10′), για να έρθει ο Λευτέρης Αλεξόπουλος να κάνει το 4-0 μόλις στο 14ο λεπτό. Ο Κατσούλας στο 25′ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ, για να πάρει την σκυτάλη ο Οικονομίδης με δυο γκολ σε διάστημα δυο λεπτών (27′ και 28′). Ο Στουπάθης στο 33′ και ο Πάνου στο 38′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.