Σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, το Ρέθυμνο Futsal επικράτησε του Φαλήρου Futsal με 6-4 σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το Φάληρο ήταν αυτό που προηγήθηκε στο ματς με τον Κονόμη στο 11′ και το 0-1 έμεινε ως το φινάλε του πρώτου 20λεπτου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο συναρπαστικό ως προς την εξέλιξη του σκορ, όπου σημειώθηκαν εννέα τέρματα, ενώ έγινε ανατροπή για την ομάδα του Νίκου Κυριακόπουλου.

Με τον Μερκούρι στο πρώτο λεπτό του β’ μέρους έγινε το 1-1, ενώ ο Μπραχιμάι στο 24′ έφερε… τούμπα το ματς απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη. Ο Μερκούρι στο 28′ έκανε το 3-1 και οι γηπεδούχοι απέκτησαν “μαξιλαράκι” δυο τερμάτων.

Ο Συριόπουλος στα μισά του β’ μέρους μείωσε για την ομάδα του, για να έρθει ο Βερνάδος στο 33′ να διαμορφώσει το 4-2. Ο Λαμπάι μείωσε άμεσα σε 4-3, αλλά οι Παπαδάκης (38′) και Μερκούρης (39′) έδωσαν τέλος. Ο Κονόμη μείωσε απλά στο τελικό 6-4.

Στα άλλα δυο ματς της πρώτης αγωνιστικής, η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων είχε επικρατήσει με 6-2 της ΑΕ Καλαμακίου – Αλίμου, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στο πρώτο μέρος, κράτησαν επαφή με το σκορ, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Στο άλλο ματς, ο Αδέσποτος πέρασε με το επιβλητικό 8-2 από την Σάμο.