Η ΑΕΚ ήθελε να αφήσει πίσω της την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό και κόντρα στον ουραγό και δίχως πόντο Ηνίοχο είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, κάνοντάς το μάλιστα με εμφατικό τρόπο.
Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί για το εμφατικό 13-0 της Ένωσης κόντρα σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να προβάλει καμία αντίσταση απέναντι στους παίκτες του Γιάννη Ζιάβα. Η Ένωση ήταν σοβαρή, ορεξάτη και άκρως αποτελεσματική, αν κρίνει κανείς την έκταση του σκορ.
Στο ημίχρονο, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν μπροστά με 5-0, ενώ με άλλα οκτώ τέρματα στο δεύτερο μέρος ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με το μεγαλύτερο σκορ του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League έπειτα από εννέα αγωνιστικές.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Κυπελλούχους Ελλάδος και κατόχους του Σούπερ Καπ, την επόμενη εβδομάδα όταν και θα υποδεχτούν το Νέο Ικόνιο στο κλειστό του Καματερού, όπου θα επιδιώξουν μια ακόμη νίκη.
Οι Θανασάι, Ντάτης, Ηλιάδης και Γιώτης πέτυχαν από δυο γκολ για την ΑΕΚ και από ένα οι Ταρνανίδης, Ράμαντα, Δελλαπόρτας, Λιαρόπουλος και Ασημακόπουλος. Ο Δικέφαλος έχει επτά νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στον φετινό “μαραθώνιο” του πρωταθλήματος σάλας.