Στην παρθενική του συμμετοχή στο ποδόσφαιρο σάλας, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει κάτι ανεπανάληπτο και να στεφθεί πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Futsal League. Έτσι, λοιπόν, ο Δικέφαλος του Βορρά την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στη Stoiximan Futsal Super League, όπως βέβαια και ο Κορυδαλλός.

Ο Δικέφαλος ήταν ο μεγάλος νικητής του Final-4 στο κλειστό της Μίκρας και πανηγύρισε τόσο την άνοδό του όσο και τον τίτλο. Οι ασπρόμαυροι επιβλήθηκαν 1-0 του Κορυδαλλού χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μπικιάρης δύο λεπτά πριν το φινάλε του τελικού.

Όσο για τους χαμένους του τελικού, πέτυχαν επίσης τον μεγάλο στόχο που ήταν η παρουσία στα μεγάλα σαλόνια την αγωνιστική περίοδο 2024-25 έστω και αν τελικά δεν ήρθε το πρωτάθλημα. Η βασική επιδίωξη ήταν η άνοδος και αυτή επιτεύχθηκε. Επομένως, άπαντες θα πρέπει να είναι χαρούμενοι.

Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Μινώταυρος, ο οποίος στον μικρό τελικό του Final-4 επιβλήθηκε των Θρακομακεδόνων με 6-4 σε ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι.

Μια ημέρα πριν είχαν διεξαχθεί οι δύο ημιτελικοί, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 3-2 των Θρακομακεδόνων και ο Κορυδαλλός με 8-2 του Μινώταυρου.