Στον πάγκο του Δούκα για τρίτη σεζόν θα παραμείνει ο Κώστας Ρούπτσος. Ο προπονητής που οδήγησε τους μπλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα συνεχίσει και θα έχει στο πλάι του τον Κώστα Σπύρου.

Η επόμενη είναι μια κομβική σεζόν για τον ΑΣΕΔ, καθώς επιστρέφει στα προκριματικά του Champions League, τα οποία φιλοδοξεί να φιλοξενήσει στο ΔΑΪΣ όπως έκανε στο παρελθόν η ΑΕΚ και έχει ήδη καταθέσει φάκελο στην UEFA.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν το προπονητικό τιμ, ενώ θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς ο στόχος του Δούκα είναι να παρουσιαστεί ενισχυμένος την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Κώστας Ρούπτσος αρκέστηκε να δηλώσει: “Χαίρομαι που παραμένω σε αυτή την παρέα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο…”, αφήνοντας τα υπόλοιπα για τους αγωνιστικούς χώρους. Ο στόχος της ομάδας είναι οι δυο εγχώριοι τίτλοι και η καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δούκα:

“Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ανδρικής ομάδας, Κώστα Ρούπτσο, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» των «μπλε» και τη νέα αγωνιστική περίοδο (2021-2022). Δίπλα του, θα συνεχίσει να έχει τον…έταιρο Κώστα του προπονητικού team, τον Κώστα Σπύρου, ο οποίος επίσης ανανέωσε την παρουσία του στον πάγκο του ΑΣΕΔ!

Πρόκειται για ένα προπονητικό δίδυμο που «κούμπωσε» εξαιρετικά τη χρονιά που μας πέρασε, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και επειδή…ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…η κοινή πορεία συνεχίζεται με το βλέμμα σε μια χρονιά που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους του Συλλόγου…

Πρόκειται για μια Ευρωπαϊκή χρονιά στην οποία ο ΑΣΕΔ επιστρέφει στους προκριματικούς ομίλους του Uefa Futsal Champions League και φιλοδοξεί να διοργανώσει τον όμιλο του στο Δαΐς (έχει ήδη καταθέσει φάκελλο στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία) φιλοδοξώντας, παράλληλα, να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε διεθνές επίπεδο και ακόμη πιο ισχυρός στις εγχώριες διοργανώσεις…

Για το λόγο αυτό, ο σχεδιασμός του 21-22 θα ξεκινήσει άμεσα με το προπονητικό team να μελετά τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση γνωρίζοντας ότι αναμένεται μια χρονιά άκρως απαιτητική και μεγάλη σε διάρκεια με την προετοιμασία της ομάδας να ξεκινάει νωρίς λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Κώστας Ρούπτσος αρκέστηκε να δηλώσει: «Χαίρομαι που παραμένω σε αυτή την παρέα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι συνεργάτες που θα έχουν ρόλο στο προπονητικό – διοικητικό team της ανδρικής ομάδας”.