Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε στους αγώνες κατάταξης της Stoiximan.gr Futsal Super League ο Μινώταυρος και θύμα του αυτή τη φορά έπεσε η νεανική Σαλαμίνα με 7-1. Η ομάδα του Ταύρου ήταν ευθύς εξ αρχής το φαβορί και κατάφερε να φτάσει στην εύκολη επικράτηση απέναντι στους νησιώτες.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, με τον Μινώταυρο όμως να είναι πιο αποτελεσματικός, έχοντας όλα του τα αστέρια στην διάθεσή του, πλην του Φιλίππου. Όσο για τη Σαλαμίνα, αγωνίστηκε με τέσσερις άνδρες και τέσσερις έφηβους, ενώ αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού γκολκίπερ, Σάντου Ι., ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ σε υποφερτά επίπεδα.

Έγινε ένα ματς χωρίς άγχος και σκοπιμότητες και το ευχαριστήθηκαν και οι δυο ομάδες, αλλά και όσοι το παρακολούθησαν. Για τους φιλοξενούμενους, μοναδικός σκόρερ ήταν ο Γεωργαντόπουλος από ατομική ενέργεια του Ελευσινιώτη.