Τη δεύτερη νίκη του στον 6ο προκριματικό όμιλο του UEFA Champions League πανηγύρισε ο Δούκας στο ανακαινισμένο ΔΑΪΣ, επικρατώντας με 3-2 των πρωταθλητών Αγγλίας, Bloomsbury Futsal.

Σε συνδυασμό με το 2-2 του αγώνα που προηγήθηκε μεταξύ BSC Nistru Chisinau (Μολδαβία) και Blue Magic FC Dublin (Ιρλανδία), οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Ιρλανδούς.

Έτσι, λοιπόν, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής (Σάββατο 26/8) μεταξύ των δύο ομάδων που διεκδικούν την πρόκριση, ο Δούκας χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να γράψει ιστορία και να προκριθεί στο main round της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο αμιγές αγωνιστικό σκέλος, οι Άγγλοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 12′ με γκολ του Palfreeman. Οι μπλε του Γιάννη Μοστριού ισοφάρισαν σε 1-1 στο 15′ έπειτα από κοντινή προβολή του Τσίνα στο πίσω δοκάρι και ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, το οποίο είχε πολλές εκατέρωθεν φάσεις για γκολ.

Όλα άλλαξαν στο πρώτο δίλεπτο του δευτέρου ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές για το 3-1. Την αρχή έκανε ο Nascimento Bastos στο 21′ με δυνατό σουτ έπειτα από ριμπάουντ σε σουτ του Petterson για να πάρει σκυτάλη ο  Vinicious, σκοράροντας με δυνατό σουτ.

Παρόλα αυτά, οι Άγγλοι δεν τα παράτησαν και στο 24′ κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς μειώνοντας σε 3-2 με τον Walsh. Ακολούθως, χάθηκαν πολλές καλές ευκαιρίες, υπήρξαν δοκάρια, ενώ οι δύο τερματοφύλακες κατάφεραν να μην δεχτούν άλλο τέρμα. Το φινάλε του αγώνα βρήκε την ελληνική ομάδα να πανηγυρίζει έξαλλα την επιτυχία της.

Βαθμολογία 6ου Ομίλου (σε 2 αγώνες):

ΑΣΕ Δούκα 6β. (7-2)
Blue Magic FC Dublin 4β. (7-2)
BSC Nistru Chisinau 1β. (2-6)
Bloomsbury Futsal 0β. (2-8)

Πρόγραμμα 3ης Αγωνιστικής:

Bloomsbury Futsal (Αγγλία) – BSC Nistru Chisinau (Μολδαβία) στις 16:00
ΑΣΕ Δούκα – Blue Magic FC Dublin (Ιρλανδία) στις 19:00