Θρίαμβος για τον Νίκο Αυλωνίτη στις εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας. Ο πολύπειρος παράγοντας νίκησε με… νταμπλ σκορ τον Παναγιώτη Κεραμυδά, συγκεντρώνοντας 20 ψήφους έναντι 9 του αντιπάλου του.
Από τα 33 σωματεία, ψήφισαν τα 29 (τα άλλα τέσσερα δεν είχαν δικαίωμα) και οι περισσότεροι συντάχθηκαν με τον Νίκο Αυλωνίτη, ο οποίος είναι από σήμερα (27/2) ο νέος πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ. Ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας ως γενικός γραμματέας, πήρε τα ηνία για την επόμενη τετραετία!
Εκτός από τον Νίκο Αυλωνίτη, μαζί του εκλέχτηκαν και τα 8 μέλη της δικής του παράταξης με 8-0 συμβούλιο, όπερ σημαίνει ότι έχει όλη την άνεση να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.
Στο πρώτο συμβούλιο της νέας τετραετίας, την Παρασκευή, 1 Μαρτίου, θα γίνει η σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ., ενώ θα ανακοινωθεί και η σύνθεση των διαφόρων επιτροπών της ΠΕΠΣΣ.
Μιλώντας στο futsalhellas.com ενόψει των εκλογών και ερωτηθείς για τους άξονες του προγράμματός του, είπε: “Το πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι η σάλα να γίνει πανελληνίως γνωστή, να υπάρξει προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος. Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με την βελτίωση και την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων.
Μάλιστα, πιλοτικά ξεκινάει στα τέλη Μαρτίου και το γυναικείο πρωτάθλημα, το οποίο θα ενταχθεί στο καλεντάρι. Θα κοιτάξουμε να αναβαθμίσουμε όλα τα πρωταθλήματα της σάλας.
Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το οικονομικό. Θέλουμε να βρούμε πόρους για να βοηθήσουμε τις ομάδες. Δεν είναι καθόλου ανέφικτο. Θα συνεχίσει και η Stoiximan μαζί μας. Είναι ευχαριστημένη με τη συνεργασία μας, κατά 99% θα προχωρήσουμε μαζί και τη νέα χρονιά.
Επίσης, το καλό είναι ότι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας δυο άνθρωποι που είναι γνώστες του μάρκετινγκ. Το σχήμα έχει φτιαχτεί έτσι, ώστε κάθε μέλος να έχει κάποια εξειδίκευση. Έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό παζλ, είναι εμπλουτισμένο το σχήμα και εκπροσωπούνται πολλά διαφορετικά σωματεία. Για δεύτερη φορά μάλιστα θα έχουμε και γυναίκα στο Δ.Σ. που θα αναλάβει και το γυναικείο ποδόσφαιρο”.
Τα μέλη που εκλέχθηκαν με τον Νίκο Αυλωνίτη:
ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΟΛΓΑ
ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΖΙΟΥΒΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ