Ο πρωταθλητής Δούκας κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά της Stoiximan Futsal Super League και απέχει μια νίκη για πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 8-6 στο κλειστό του Μετς.
Οι πράσινοι του Γιάννη Ζιάβα παρουσιάστηκαν σαφώς καλύτεροι από τον πρώτο αγώνα και διεκδίκησαν ως το τέλος ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό βάφτηκε… μπλε.
Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 3′ με τον Κρασώνη όμως στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντα Σίλβα. Στο 10′ ο Καπαλόνκα έκανε το 2-1. Ο Ντα Σίλβα και πάλι στο 11′ έκανε το 3-1 και ο ίδιος παίκτης πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 14′.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε και μείωσε σε 4-2 με τον Σταυρακόπουλο στο 16′ και αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 25′, ο Τσίνας έκανε το 5-2 και στο 26′ ο Σόοουζα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-2 για την ομάδα του Γιάννη Μοστριού. Ακολούθησε ένα απίστευτο τετράλεπτο για τον Παναθηναϊκό, καθώς έφερε το ματς στα ίσα σε 6-6 με γκολ των Κρασώνη στο 27′, Σταυρακόπουλου 28′ και Β. Αυλωνίτη στο 29′ και το 30′.
Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή κόντρα στον σπουδαίο αντίπαλό τους και λύγισαν προς το τέλος, καθώς δέχθηκε το 7-6 στο 37′ με τον Φλώρο και το 8-6 στο 38′ με τον Νασιμέντο.