Ο Παναθηναϊκός είναι η τρίτη ομάδα που κατάφερε να προκριθεί στο Final-4 του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League που θα γίνει στο Λουτράκι. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν 3-2 του Ερμή Ζωγράφου στα Ιλίσια και πέρασαν στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Το τριφύλλι ήθελε μόνο νίκη για να προκριθεί, καθώς ο Ερμής του Θανάση Τσακανίκα προκρινόταν ακόμα και με ισοπαλία στην επόμενη φάση. Εντέλει, το συγκρότημα του Στέφανου Σοϊλεμέ κατάφερε να φύγει νικήτρια από το κλειστό “Αντώνης Φώτσης” και θα κοντραριστεί με την Ένωση, η οποία έχει υπέρ της και την ισοπαλία.

Οι Παπακώστας, Νησωτάκης και Ασημακόπουλος πέτυχαν τα γκολ για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Μπάρδης με τις επεμβάσεις του ήταν κομβικός για την ομάδα του. Ιδιαίτερα η απόκρουσή του στα έξι δευτερόλεπτα από το τέλος του αγώνα, ήταν μοναδική και ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στους πράσινους στην επόμενη φάση.

Ο Χριστόπουλος πέτυχε και τα δυο γκολ για την ομάδα του Ζωγράφου, αλλά δεν ήταν αρκετά για να έρθει η πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, για να ακολουθήσουν δυο γκολ από το τριφύλλι, προτού έρθει η μείωση επτά λεπτά πριν το φινάλε, με το 2-3 να μην αλλάζει μέχρι την κόρνα της λήξης.