Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τον Μινώταυρο την προηγούμενη αγωνιστική, νικώντας εύκολα με 5-0 την Ολυμπιάδα στο κλειστό της Κυψέλης και έφτασε τους επτά βαθμούς έπειτα από τρεις “στροφές” στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέβηκε με υπηρεσιακή τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του Γιώργου Δρυμώνα μεσοβδόμαδα και ηττήθηκε για τρίτο στη σειρά ματς. Είναι μια μεταβατική περίοδος για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε το ματς από το πρώτο 20λεπτο, όταν και πέτυχε τέσσερα γκολ. Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη είχε βάλει γερές βάσεις για να φτάσει στο τρίποντο. Δυο γκολ έβαλε ο Τζελόσι για τους “πράσινους” και από ένα οι Παούρης και Οικονομόπουλος, ενώ στο β’ μέρος το οποίο ήταν διαδικαστικό, σημείωσε αυτογκόλ ο Μαντούβαλος για την Ολυμπιάδα.