Ο Δούκας άφησε πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας στο κλειστό του ΔΑΪΣ με 4-0 τον Ηνίοχο, καθαρίζοντας το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματά του.

Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν και κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που ακόμα αναζητά την πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάλοβιτς και το εύθραυστο 1-0 έμεινε στο πρώτο 20λεπτο. Στο διάστημα αυτό, ο Ηνίοχος είχε δυο δοκάρια, προκειμένου να ισοφαρίσει.

Στο β’ μέρος, ο Σταυρακόπουλος έκανε το 2-0, για να ακολουθήσουν δυο ακόμη γκολ στην συνέχεια. Ο Σταυρακόπουλος ξανά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αγγελίνα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Δυο χαμένα 10μετρα για τους φιλοξενούμενους και ένα για τον Δούκα στο δεύτερο ημίχρονο…