Μπορεί στην πρεμιέρα των προκριματικών του UEFA Futsal Champions League ο Δούκας να νίκησε δίκαια με 7-5 την ιρλανδική Μπέλφαστ Γιουνάιτεντ, αλλά με τα Τίρανα έμεινε στο 1-1 στην αποψινή αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Μοστριού έχει τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Αλβανοί έμειναν στον έναν πόντο και ουσιαστικά εξανεμίστηκαν οι ελπίδες τους για την πρώτη θέση, αφού στην πρεμιέρα είχαν χάσει με 4-2 από τους Γερμανούς και ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στον ΑΣΕΔ.

ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει τα… ρέστα του απέναντι στην Hohenstein-Ernstthal και κρατάει την τύχη στα χέρια του. Με νίκη παίρνει την πρώτη θέση και προκρίνεται στο Main Round του θεσμού, ακόμα και αν η οικοδέσποινα πάρει τους τρεις βαθμούς με την Μπέλφαστ.

Ο Δούκας ήθελε τη νίκη απέναντι στους Αλβανούς, αλλά και ο ένας πόντος κρατάει ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση. Αυτή την φορά, η άμυνα λειτούργησε πολύ καλύτερα, όχι όμως και η επίθεση, σε ένα πολύ σφιχτό ματς.

Ο Δούκας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ζέρβα, Καραβίδα, Σταυρακόπουλο, Κονδυλάτο και Κάρμη, ενώ τα Τίρανα με τους Ράπι, Γκάσι, Σελμανάι, Κάτσα και Αλιμπέγκου.

ΣΚΟΡΕΡ Ο ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν, με τα Τίρανα να ανοίγουν το σκορ στο 22’07 με τον Κεμάλ Γκάσι. Ευτυχώς όμως, ο Δούκα ισοφάρισε με τέρμα του Κονδυλάτου συο 24’18 έπειτα από μπαλιά του Κωνσταντίνου. Θυμίζουμε πως είχε σκοράρει και δυο γκολ στο προηγούμενο ματς.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, δεν σημειώθηκε άλλο γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε της αναμέτρησης. Πλέον, η ομάδα θα ξεκουραστεί το Σάββατο (1/9) και θα προετοιμαστεί πνευματικά και αγωνιστικά για τον “τελικό” με την Hohenstein-Ernstthal.