Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε το Νέο Ικόνιο, το οποίο πέρασε με το εμφατικό και άκρως πειστικό 6-0 από το κλειστό του Βύρωνα απέναντι στην Κόμπρα, στον παρθενικό αγώνα του Χαράλαμπου Συντζανάκη στον πάγκο του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στον αντίποδα, ήταν απογοητευτική η εικόνα της Κόμπρας. Το μόνο θετικό ήταν η εμφάνιση του 16χρονου Δημήτρη Γιωνά. Ο “μικρός” προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και αυτός που έβαλε τα τρία γκολ στον τελικό της Κ15, όπου η ομάδα πήρε τον τίτλο.

Για την ομάδα του Περάματος δύο γκολ έβαλε ο Γιώργος Χονδρουδάκης, δύο ο Γκεγκάι και από ένα ο Λιώσης και ο Κετίκογλου. Το Ικόνιο έδειξε συγκέντρωση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, δεν υστέρησε κανείς και έκανε μια άψογη πρεμιέρα. Η νίκη αφιερώθηκε στον Άγγελο Βασίλα που πέρυσι έφυγε σε ηλικία 27 ετών.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το ματς ουσιαστικά… τελείωσε στο 11′, όταν το σκορ ήταν ήδη 3-0 για το Ικόνιο, το οποίο πέτυχε και τέταρτο τέρμα λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Στο 24′ το σκορ έγινε 5-0, ακολούθως οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πέμπτο παίκτη προκειμένου να μειώσουν την διαφορά, για να μπει το κερασάκι στην τούρτα 33” πριν την κόρνα της λήξης.