Mια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική οπτική για το Futsal, παρουσιάζεται στις 2 Μαρτίου 2019 στο Manchester της Αγγλίας. To Futsal Insights Conference 2019, αποτελεί το πρώτο συνέδριο που προσεγγίζει το αθλημα απο εμπορικής πλευράς και συζητάει πως αυτό θα αποκτήσει δυναμική και θα πάρει ευκαιρίες αναπτυξης και διάδοσης παγκοσμίως.

Το περσινό συνέδριο αποτέλεσε το πρώτο του είδους που έφερε ανθρώπους απο όλους τους χώρους, και εστίασε στο τι χρειάζεται το άθλημα για να αναπτυχθεί. Φέτος οι υπεύθυνοι του συνεδρίου αποφάσισαν να διευρύνουν την συζήτηση στο καυτό θέμα της εμπορικής εκμεταλευσης του futsal σαν προυπόθεση ανάπτυξης και εξέλιξης, ένα πεδίο που ομολογουμένως εχει μείνει στάσιμο τα τελευταία χρόνια.

Κορυφαίοι ομιλητές απο θέσεις εντός και εκτός futsal, υπόσχονται πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανοιχτή συζήτηση που θα ακουμπήσει όλες τις πτυχές, αλλά και θα λάβει υπόψην όλες τις οπτικές πλευρές, απο τον παίκτη μέχρι και τον παράγοντα.

Ποιά ειναι τα σημεία κλειδιά, ποιές ειναι οι ευκαιρίες αλλα και οι απειλές για το άθλημα, το κρύβει το παρόν αλλά και ποιές ειναι οι προοπτικές για το μέλλον;

Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία για γνωριμίες, επαφές με ανθρώπους του χώρου, σε μια εκδήλωση που στόχο έχει να γίνει θεσμός.

Για όποιους ενδιαφέρονται πληροφορίες στο www.FutsalInsights.com

Speakers​

Owen Laverty (Ear to The Ground) – The Growing Audience For Futsal (more info)

Ian Bateman (The FA) – Futsal in Pro Football & FA National Futsal Strategy (more info)​

Fiona Green (Winners) – How to Grow Participation, Audience & Sponsorship (more info)​

Stephen Brown (Rugby League World Cup 2021) – A Plan For Futsal Events (more info)

Kevin Routledge (Leicester Arena/Leiceter Riders) – Building Your Own Arena/Lessons from British Basketball (more info)

Laura Malcolm (Manchester Thunder) – Developing An Elite Player Performance Programme (more info)​
Workshops

MyCujoo – How To Benefit From Your Futsal Content & Matches (more info)

Manchester FA – How To Grow Futsal With Your Local FA (more info)

Futsal Arenas – Cost-Effective Futsal Facilities & Funding (more info)

Jeff McCarthy (Manchester Metropolitan University) – Digital Marketing in Elite Sports (more info)

Richard Moore (Sport Industry Research Centre) – Establishing A Sport in Schools (more info soon)

Τι είπαν για το συνέδριο:

Mico Martic (FIFA & UEFA Instructor) – “The Futsal Insights conference will offer tremendous ideas on how to build the whole futsal environment. It is a chance to meet friends from all around the world and listen to experts that will make us all better. Futsal is here!”

Caj Sohal (Head of Sport – Channel 5) – “Futsal has a huge untapped potential for spectators and TV audiences alike. The Futsal Insights Conference 2019 is a crucial initiative in accelerating the growth of the game and helping it achieve its full potential.

Marcos Sorato (Brazil World Cup Winning Coach 2012) – “This is a great event for our futsal!”

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει απο £60 (με φαγητό και καφέ) at www.FutsalInsights.com

Don’t Miss The Opportunity To Be Part Of The #FutsalMovement!