Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής, ο οποίος στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της Futsal League που έγινε στο Λουτράκι, κατάφερε να κάνει το “3 στα 3” και να πάρει την πρώτη θέση. Να τονιστεί πως όλοι οι αγώνες ήταν διάρκειας 30 λεπτών.

Αυτό σημαίνει πως στον νοκ άουτ ημιτελικό διασταυρώνει με τον τελευταίο, που εν προκειμένω ήταν η Α.Ε. Ψυχικού, η οποία έχασε και τα τρία παιχνίδια. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, η οποία έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής, ενώ τρίτο ήρθε το Καρπενήσι, το οποίο ψάχνει τα πατήματά του. Οι δυο τους ανταμώνουν στον δεύτερο ημιτελικό.

Το διήμερο 12-13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το Final-4 ανόδου με έξοδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το ερχόμενο Σάββατο γίνονται οι ημιτελικοί, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Όλοι οι αγώνες της Β’ Φάσης θα έχουν κανονική διάρκεια, ήτοι δύο ημίχρονα των 20 λεπτών. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξουν δύο ημίχρονα 3 λεπτών και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας οδηγούμαστε στα πέναλτι.

Τα αποτελέσματα:

Καρπενήσι – Πήγασος Αγ. Παρασκευής 2-3
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Α.Ε. Ψυχικού 3-1

Καρπενήσι – Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 3-5
Πήγασος Αγ. Παρασκευής – Α.Ε. Ψυχικού 5-2

Ψυχικό – Καρπενήσι 4-7
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Πήγασος Αγ. Παρασκευής 0-3

Η βαθμολογία:

Πήγασος Αγ. Παρασκευής 9 (11-4)
Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 6 (8-7)
Καρπενήσι 3 (12-12)
Α.Ε. Ψυχικού 0 (7-15)