Δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις έγιναν χθες (1/12) για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, με τον Ερμή Ζωγράφου και την Καλλιθέα να φτάνουν σε δυο πολύ σημαντικά τρίποντα για την συνέχεια της σεζόν.
Στον αγώνα του Ηνίοχου με τους Ζωγραφιώτες, εμφανώς καλύτερος ήταν ο Ερμής, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό 1-5. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτερος ο Ερμής και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο. Προηγήθηκε 2-0 ύστερα από δυο λάθος εκτιμήσεις του τερματοφύλακα του Ηνίοχου σε σουτ των Παπακώστα και Κάτσα.
Στο 2-0, ο τερματοφύλακας του Ερμή κράτησε το «μηδέν» με μια πολύ καλή απόκρουση. Προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Ηνίοχος έβαλε πέμπτο παίκτη μέσα, χωρίς να καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο και το σκορ δεν άλλαξε.
Στο δεύτερο μέρος, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Ηνίοχο να βάζει εκ νέου πέμπτο παίκτη και να καταφέρνει να μειώσει, έπειτα παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και προβολή του Καρύδα που κατέληξε σε αυτογκόλ.
Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Ερμή που έκανε το 1-3 με τον Παπακώστα και κάπου εκεί τελείωσαν οι ελπίδες των τυπικά γηπεδούχων (το ματς έγινε στα Ιλίσια). Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δυο ακόμη φορές με τους Μεσσηνέζη και Αληφέρη και πρόσθεσαν ένα ακόμη τρίποντο στο σακούλι τους, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα!
Όσο για τον Ηνίοχο, ήλπιζε να πάρει κάτι απ’ αυτό το ματς και πλέον θα κοιτάξει τα επόμενα, στη μάχη που δίνει για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η Καλλιθέα ήταν τυπικά γηπεδούχος στη Σαλαμίνα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 5-3, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη μάχη για την εύκολη παραμονή.
Οι φιλοξενούμενοι του Σταύρου Μαυράκη προηγήθηκαν 0-2 στο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος, η Σαλαμίνα μείωσε, αλλά η Καλλιθέα πέτυχε δυο γκολ, για να φτάσει το σκορ στο 1-4. Δυο ακόμη τέρματα των νησιωτών έφεραν το σκορ στα επίπεδα του 3-4, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ και να καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.