Ο Ερμής Ζωγράφου πανηγύρισε μια νίκη που την είχε πολύ μεγάλη ανάγκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον πλησίασε στους δύο βαθμούς (32 έναντι 34 βαθμών) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 2-1 στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια, πετυχαίνοντας μάλιστα ανατροπή.

Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα ήταν αυτή που κατάφερε με το… καλημέρα να ανοίξει το σκορ με τον Πασίνκοβιτς στην κόντρα. Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες του Θανάση Τσακανίκα έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχαν δοκάρια και η ισοφάριση ήρθε με τον Τσέπα. Οι πράσινοι απειλούσαν την εστία του Πολύδωρου με στημένα.

Στο β’ μέρος χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ, με τον Ερμή να πετυχαίνει την ανατροπή με τον Ζόμπολα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πέμπτο παίκτη με σκοπό να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, έκανε φάσεις, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων και ο τερματοφύλακάς τους κράτησαν το προβάδισμα και εντέλει ήρθε το τρίποντο.

Πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα του Ζωγράφου στην προσπάθειά της για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των playoffs.