Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Δούκα αποτελεί ο Κώστας Ρούπτσος. Με τον ίδιο στο πηδάλιο οι μπλε κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ φέτος βρίσκονται στο -5 από την κορυφή που φιγουράρει η ΑΕΚ. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Παράλληλα, τονίζεται πως στο παιχνίδι της Δευτέρας (15/11) στη Σαλαμίνα, ο ΑΣΕΔ θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του, ενώ πλέον αναμένεται να γνωστοποιηθεί ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Κώστα Ρούπτσο στην τεχνική ηγεσία του Δούκα μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει την διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Κώστα Ρουπτσο, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για ολα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο ματς της προσεχούς Δευτέρας στη Σαλαμίνα, ο ΑΣΕΔ θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του”.