Η νέα πραγματικότητα λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο επιβάλλει να υπάρχουν αναβολές σε παιχνίδια εξαιτίας κρουσμάτων και η σάλα προφανώς δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.
Η ΠΕΠΣΣ ενημέρωσε πως λόγω κρούσματος και σε παίκτη της Ολυμπιάδας (το δεύτερο συνολικά στην ομάδα), ο Παναθηναϊκός, που ήταν ο τελευταίος της αντίπαλος, βρίσκεται σε επταήμερη καραντίνα -βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ- από την ημέρα τέλεσης του μεταξύ τους αγώνα στην Αγία Παρασκευή.
Επομένως, αναβάλλεται το σημερινό εκτός έδρας ματς με τη Σαλαμίνα και μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία, από την ερχόμενη Πέμπτη (1/10) και έπειτα, εφόσον βέβαια δεν υπάρξει κάποιο κρούσμα και στους πράσινους. Σε αυτή την περίπτωση, θα ακολουθηθούν κατά γράμμα τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο.