Ο Ερμής Ζωγράφου έχει πραγματοποιήσει τρομερό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και μετά το 3-2 επί της Αθήνας ’90 ήδη μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Stoiximan Futsal Super League, φτάνοντας τους 12 βαθμούς έναντι μόλις δύο του καλτσέτο που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη.
Στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο ευθύς εξ αρχής, κλειστό και οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να παλέψουν μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα προηγήθηκε στο σκορ και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος έγινε και το 2-0, για να μειώσει το σύνολο του Απόστολου Μπελτσίδη.
Ακολούθως έγινε το 3-1 και η Αθήνα ’90 το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 3-2, αλλά πέραν τούτου ουδέν για τους φιλοξενούμενους.
Οι Κουνταρδάς, Γκαϊφύλλιας και Τσέλιος ήταν οι σκόρερ των νικητών, ενώ στον αντίποδα ο Ντάρλας σκόραρε εις διπλούν για τους φιλοξενούμενους.
Η Αθήνα ’90 είχε την ατυχία να χτυπήσει ο Παπαευστρατίου και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Παούρης ήταν τραυματίας και ο Παπαδόπουλος είχε αντικρίσει κόκκινη στο προηγούμενο παιχνίδι. Από τον Ερμή βγήκε off στο ημίχρονο ο Γκρίτζαλης με τράβηγμα στον προσαγωγό.