1.1.2020

Από το 1998 μέχρι σήμερα το futsalhellas.com αποτελεί το μέσο ενημέρωσης και ανάπτυξης του futsal στην χώρα μας. Από την ίδρυση του από τον Δ.Νικολάου το 1998, την ίδρυση του Σωματείου φίλων FHDN το 2007, μετά απο 3 ανανεώσεις του site και με πάνω από 20 ανθρώπους που έχουν κατά καιρούς  εργαστεί για αυτό, μέχρι σήμερα, το futsalhellas.com μπαίνει αισίως στην 4η δεκαετία λειτουργίας.

Το futsalhellas μετά απά 23 χρόνια έχει αρκετά να δείξει σαν έργο πέραν του site που παραμένει εγκυκλοπαίδεια του αθλήματος στην χώρα μας (με το ιστορικό του αρχείο) αλλά και την αναδρομή στα 20 χρόνια του αθλήματος δείτε εδώ.

  • Έχει αναλάβει την διοργάνωση των 2 πιο σπουδαίων οργανωτικά εγχώριων εκδηλώσεων, των τελικών Κυπέλλου Ελλάδος 2008 και 2009
  • Έχει απονείμει τα βραβεία των κορυφαίων της 20ετίας στο άθλημα, μετά από ανοικτή ψηφοφορία και σειρά συνεντεύξεων από παλιούς πρωταγωνιστές
  • Έχει διοργανώσει 7 Xριστουγεννιάτικα τουρνουά Futsal Friends
  • Έχει διοργανώσει 1 σεμινάριο προπονητών σάλας και 2 προπονητικά σεμινάρια τερματοφυλάκων
  • Έχει παρακολουθήσει 4 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από κοντά και πολλούς διεθνείς αγώνες και τελικούς στο εξωτερικό
  • Έχει βραβεύσει του κορυφαίους προπονητές στον κόσμο για τα έτη 2008 και 2009 σε εκδηλώσεις στην χώρα μας (τα ετήσια βραβεία του futsalplanet.com που φέρουν τον τιμητικό τίτλο “Dimitri Nicolaou Best Coach of the year”)
  • Λειτουργεί το μοναδικό αγγλικό site για το ποδόσφαιρο σάλας στην χώρα μας
  • Λειτουργεί σελίδες ενημέρωσης σε facebook και instagram

Στις τάξεις του futsalhellas έχουν περάσει αρκετοί αξιόλογοι δημοσιογράφοι όπως ο Κ.Χρυσάφης, Γ.Ζερβας, Δ.Κροντήρης, Ν.Συριώδης, και αρκετοί ανεξάρτητοι συνεργάτες που βοήθησαν σημαντικά στην δημιουργία και διατήρηση του αρχείου αγώνων και στατιστικών του futsal στην χώρα μας. Με μηδενικά έσοδα και μόνο ιδιωτική οικονομική συνεισφορά, έχει αλλάξει 3 φορές από την πρώτη εκδοχή του, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παροχές του με συνεντεύξεις, βίντεο, αναλύσεις, editorial, chat, και προσθέτοντας αρχειακό υλικό. δείτε εδώ το κανάλι μας στο youtube

     

Σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να παινέψουμε τον εαυτό μας, ούτε να καυχηθούμε για τα πεπραγμένα μας. Είναι να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους του χώρου, γύρω απ’ όσα μπορούν να γίνουν με όσα μέσα διαθέτουμε, για την ανάπτυξη του χώρου. Η μεγαλύτερη χαρά μας είναι η δημιουργία νέων site για το futsal, η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, η συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές ανθρώπων του χώρου, οι νέοι  δημοσιογράφοι στον χώρο, αλλά και η κάλυψη από μέσα ευρύτερης αθλητικής ενημέρωσης, ώστε να διευρυνθεί η δημοσιότητα του αθλήματος. Είμαστε όλοι συνοδοιπόροι σε αυτό το επιχείρημα, και κανείς δεν περισσεύει.

Για την ιστορία τα ιδρυτικά μέλη όπως έχουν καταγραφεί στο καταστατικό του σωματείου Futsal Hellas Dimitri Nicolaou το 2007:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΙΜΩΝ *
ΑΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ *
ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΑΛΚΙΣ *
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ *
ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ*
ΚΑΡΑΣΣΑΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ ΕΝΤΖΗ *
ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ *
ΛΙΟΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ *
ΜΑΤΖΙΟΣ ΗΛΙΑΣ*
ΜΟΣΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ *
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ *
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΑ *
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ *
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΛΛΑ *
ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ *
ΡΟΥΠΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ *
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ*
ΣΥΛΙΓΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ *
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ *
ΦΕΣΤΑ ΝΙΚΗ *
ΦΕΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ *