Ο Δούκας διάγει περίοδο φόρμας, παίζει καλά, συνδυάζει θέαμα με ουσία και -έστω και προσωρινά- πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετρώντας 32 βαθμούς, έναντι 30 της ΑΕΚ που έχει όμως ματς λιγότερο.
Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου διέλυσε 10-0 τον Ερμή Ζωγράφου στο ΔΑΪΣ, με το συγκρότημα του Θανάση Τσακανίκα να είναι τυπικά γηπεδούχο. Οι μπλε από το πρώτο μέρος καθάρισαν το ματς, όταν και προηγήθηκαν με 5-0. Στο β’ μέρος, ο Δούκας σημείωσε άλλα πέντε τέρματα και έφτασε σε μια εμφατική νίκη. Ο Ερμής για δεύτερο σερί ματς δέχτηκε δέκα τέρματα, δείχνοντας ανασταλτικές αδυναμίες.
Μόλις στο 3′ ο Καραβίδας άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Κονδυλάτου, Μάλοβιτς, Κάρμη και Σταυρακόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σταυρακόπουλος πέτυχε άλλα τρία τέρματα, ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν και οι Συκαράς και Καραβίδας. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 0-10, ο Δούκας παλεύει για την πρώτη θέση, ενώ ο Ερμής συνεχίζει τη μάχη για την είσοδο στην εξάδα που οδηγεί στα playoffs.
Εξάλλου, το ματς του Παναθηναϊκού με τη Σαλαμίνα στο κλειστό της Πολιτείας αναβλήθηκε, διότι έσταζε η οροφή εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης στο λεκανοπέδιο και αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να μην ξεκινήσει ποτέ.