Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 6-2 του Πηγάσου στην Αγία Παρασκευή και ξεκίνησε ιδανικά το νέο έτος στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Οι πράσινοι έφτασαν τους 28 βαθμούς και έπιασαν στην 3η θέση το καλτσέτο, ενώ μαζί τους βρίσκεται και ο Ερμής. Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 13 βαθμούς.
Η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη είχε πολύ καλή εικόνα σε σημαντικό διάστημα του παιχνιδιού και έχασε ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα, αλλά τις σπατάλησε. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα ήταν πιο ουσιαστική, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έφτασε δίκαια στο τρίποντο.
Ο Κρασώνης στο 2′ και ο Γρηγοράκος στο 6′ έκαναν το 0-2 για το τριφύλλι, αλλά ο Πήγασος ανασυντάχθηκε και μείωσε στο 10′ με τον Πρωτονοτάριο. Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ισοφάρισε με τον Παναγόπουλο σε 2-2.
Οι πρώην παίκτες του Δούκα, Σταυρακόπουλος και Καραβίδας, έκαναν το 2-4 με τέρματα στο 22′ και στο 27′, ενώ ο Σταυρακόπουλος στο 31′ έκανε και το 2-5. Ο Κατεβτσιάν στο 33′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το έκτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους.