Η Αθήνα ’90 κατάφερε να πάρει την νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, αυτή της Κόμπρας. Για την 15η αγωνιστική, το καλτσέτο επιβλήθηκε με 3-2 σε ένα κλειστό ματς στον Βύρωνα. Στους 28 βαθμούς είναι πλέον οι φιλοξενούμενοι, επτά παραπάνω από τους γηπεδούχους.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα και όλα τα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Με την έναρξη του β’ μέρους και έπειτα από συνεργασία των Ντάρλα και Παούρη, ο πρώτος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη.

Ο Παντελάτος ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Χάρη Γράψα, με τον Ζιάκα να βάζει και πάλι μπροστά την Αθήνα ’90, με δημιουργό εκ νέου τον Παούρη, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ για το καλτσέτο.

Ο Ορφανάκος μείωσε σε 3-2 για τους γηπεδούχους, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης. Ένα σπουδαίο τρίποντο για την Αθήνα ’90 που μένει στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.