Το Νέο Ικόνιο εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας, όπου μεταξύ άλλων τονίζει πως ως σωματείο έχει επιδείξει μεγάλη υπομονή, η οποία εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
“Ως Νέο Ικονίο futsal έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή, που όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Στον αγώνα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου που παίξαμε με την ΑΕΚ είχαμε καταστρατήγηση των κανονισμών από τους διαιτητές, όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου ώρα 22.00, στον αγώνα με τον Eρμή Ζωγράφου στο κλειστό των Ιλισίων με τους διαιτητές να μην εφαρμόζουν σωστά τους κανονισμούς.
Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την συνέχεια και εφ’ όσον δει η επιτροπή διαιτησίας το video του αγώνα και πληροφορηθεί από τον παρατηρητή διαιτησίας για όσα συνέβησαν παρακαλούμε να πράξει τα δέοντα.Διότι εδώ μιλάμε για ξεκάθαρες παραβάσεις των κανονισμών από τους διαιτητές που είχαν ως συνέπεια την αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας η οποία δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν λόγω των διαιτητικών λαθών.
Νέο Ικόνιο futsal”