Ο Ηνίοχος πανηγύρισε τον δεύτερό του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. H ομάδα του Σταύρου Μαυράκη, αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στη Σαλαμίνα, κατάφερε να κάνει μεγάλη επιστροφή και να ισοφαρίσει σε 3-3. Οι νησιώτες του Χαράλαμπου Συντζανάκη είδαν να γλιστράει μια σίγουρη νίκη απ’ τα χέρια τους.
Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, λοιπόν, η Σαλαμίνα που έφτασε τους επτά βαθμούς, κατάφερε να προηγηθεί 1-0 με γκολ του Κανέλλου, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης στο “Νίκος Γραμματικός” κύλησε χωρίς αλλαγή στο αποτέλεσμα, με τους Κανέλλο (31′) και Νάννο (32′) να διαμορφώνουν το 3-0 για την γηπεδούχο ομάδα.
Ο Ηνίοχος όμως, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία ακόμα και στο διάστημα που βρισκόταν πίσω στο σκορ, μπόρεσε να κάνει ένα τρομερό come back. Μέχρι το 33′ είχε μειώσει σε 3-2 και στο 37′ σε μια αντεπίθεση έκανε το 3-3. Οι Θεοδωρόπουλος, Διονέλης και Τριαντάφυλλος έβαλαν τα γκολ για τους γαλάζιους. Με πολλές απουσίες οι δυο ομάδες, εντούτοις προσέφεραν όμορφο θέαμα, με συναρπαστική εξέλιξη και φινάλε θρίλερ.