Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Δημήτρης Θεοφίλου. Έπειτα από πέντε επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μπουν οι τίτλοι τέλους. Η Ένωση ενημέρωσε τον πολύπειρο Έλληνα γκολκίπερ ότι δεν θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής γκολκίπερ αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες. Όσο για την ΑΕΚ, θα στηρίξει τον Χριστόπουλο για πρώτο τερματοφύλακα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο δεύτερος που θα τον πλαισιώσει.

“Όλα τα πράγματα στη ζωή φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος τους. Έτσι λοιπόν ήρθε και η ώρα χωρίσουν οι δρόμοι μας με την ΑΕΚ. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα την ΑΕΚ για 5 χρόνια.5 χρόνια με χαρές και λύπες, τίτλους και απογοητευσεις. Θελω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τη διοίκηση για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί, καθώς και τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπό μου”, ανέφερε ο ίδιος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στο Facebook.