Έπειτα από τρία χρόνια κοινής διαδρομής, οι δρόμοι του Δούκα με τον Γιάννη Μοστριό χώρισαν. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα συνεχίσει στον ΑΣΕΔ, που καλείται πλέον να βρει την διάδοχη κατάσταση για την άκρη του πάγκου του.

Η συνεργασία των δυο πλευρών ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού ο Δούκας πήρε δυο σερί πρωταθλήματα, ενώ φέτος απώλεσε μεν τα πρωτεία στη Stoiximan.gr Futsal Super League, όμως πήρε το Κύπελλο Ελλάδας που δεν σήκωνε τα προηγούμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, μια τριετία γεμάτη τρόπαια φανερώνει πως ο Γιάννης Μοστριός ήταν απόλυτα επιτυχημένος ως κόουτς των “μπλε”.

Ο ίδιος στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του έκανε λόγο για συναινετικό “διαζύγιο” με την διοίκηση της ομάδας των Βορείων Προαστίων, ανέφερε πως αποχώρησε ως φίλος από τον Δούκα και τόνισε πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να στηρίζει το ελληνικό futsal όπως κάνει εδώ και 20 και πλέον χρόνια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

“Ήταν τιμή μου να μου εμπιστευτεί ο σύλλογος αυτός τα ηνία σε μια μεταβατική περίοδο όπου και οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και το συνολικό project πολύ φιλόδοξο. Ήρθε η ώρα να χωρίσουν κοινή συναινέσει οι δρόμοι μας απο μια ομάδα με εξαιρετικό ταλέντο και παίκτες με σπάνια χαρακτηριστικά, διοικητικά στιβαρή και άρτια οργανωμένη. Φεύγω σαν φίλος και με την βεβαιότητα πως έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά με όλο το τιμ που πλαισίωσε την ομάδα ολο αυτό τον καιρό. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να στηρίζει το ελληνικό futsal όπως κάνει εδώ και 20 και πλέον χρόνια”.