Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Futsalhellas.com, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ομάδων της μεγάλης κατηγορίας με πρωτοβουλία του Μινώταυρου, προκειμένου να υπάρξει κοινό αίτημα προς της ΠΕΠΣΣ, ώστε να καταργήσει το προαπαιτούμενο παρουσίας ομάδας Κ18, αν θέλουν να συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

Ο Μινώταυρος, η Ολυμπιάδα, το Νέο Ικόνιο, το Φάληρο, η Καλλιθέα, η Σαλαμίνα, η Εlite, και το Ρέθυμνο προτίθενται να κινηθούν ενιαία, ώστε η Ένωση να άρει την απόφαση που έχει πάρει και η οποία είχε γνωστοποιηθεί στις ομάδες από τον Νίκο Αυλωνίτη στη μεγάλη συνάντηση που είχε γίνει στο Μενίδι για να αποφασιστεί το format του νέου πρωταθλήματος.

Οι ομάδες αυτλες δεν θέλουν να υπάρχει η απαίτηση δημιουργίας ομάδας Κ18 και θα παλέψουν να πιέσουν την ΠΕΠΣΣ, η οποία όμως δεν προτίθεται να κάνει πίσω και θα επιμείνει στην απόφασή της. Μάλιστα, σε εκείνη τη συνάντηση είχε αναλύσει και τους λόγους που για να συμμετέχει κάποιος στη μεγάλη κατηγορία, θα πρέπει να έχει και ομάδα στην κατηγορία Κ18.

Στην περίπτωση που καμία πλευρά δεν κάνει πίσω, ας μην αποκλειστεί το σενάριο διεξαγωγής πρωταθλήματος με οκτώ ομάδες αντί δεκατέσσερις στη μεγάλη κατηγορία, αφού οι έξι θα μπορούν να συμμετάσχουν στη Futsal League, όπου το κόστος θα είναι μεγαλύτερο, καθώς υπάρχουν και περισσότερα ταξίδια στην επαρχία (Καρπενήσι, Σάμος, Λάρισα και κατά 99% Τρίκαλα).

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν…