Παίχτης του Ηνίοχου θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Αναστάσης Κουνίδης καθώς ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Ταύρου έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα του Γιάννη Μοστριού. Άλλη μια ποιοτική προσθήκη για τον Ηνίοχο ο οποίος έχει δείξει σπουδαία μεταγραφικά αντανακλαστικά με τον 28χρονο παίχτη να αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή του για φέτος.

Ο Κουνίδης ξεκίνησε από τον Αίαντα Παλλήνης το 2010, προερχόμενος από το κλασσικό ποδόσφαιρο, και χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων το 2013. Έναν χρόνο νωρίτερα βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίχτης του πρωταθλήματος για τη σεζον 2011-2012 με το βραβείο “Κωσταντίνος Λεκκάκος”. Το 2014 μετακόμισε για ένα χρόνο στον  Υπερίωνα και στη συνέχεια στον Μινώταυρο για πέντε σεζόν. Με την φανέλα του Ταύρου αγωνίστηκε σε περισσότερα από 150 παιχνίδια και αποτέλεσε τον υπαρχηγό της ομάδας πίσω από τον Φιλίππου.

Το FutsalHellas επικοινώνησε με τον παίχτη ο οποίος δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Ηνίοχο, αφού είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίχτες και φιλοδοξίες. Δέχτηκα από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν ο Γιάννης Μοστριός με τον Βασίλη Κουτσιλά! Εύχομαι να επιτευχθούν οι νέες μου προκλήσεις ατομικά και ομαδικά ώστε να φθάσει ο Ηνίοχος όσο πιο ψηλά γίνεται!”

Για τα πέντε χρόνια στον Μινώταυρο και την άδοξη αποχώρηση του από το πρωτάθλημα μας είπε:

“Μένει μία πικρή γεύση με την αποχώρηση μου από τον Ταύρο καθώς ήμασταν κάτι παραπάνω από μία οικογένεια..! Εύχομαι σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου, την διοίκηση και τον κόσμο του Μινώταυρου τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!”