Μόλις μια αναμέτρηση διεξήχθη για τον Α’ όμιλο της Futsal League. Σε ένα ματς που ήταν ένας συνεχής επιθετικός μονόλογος για τους «πράσινους» γράφτηκε ξεχωριστή ιστορία, καθώς το τμήμα πέτυχε εμφατική νίκη με το σκορ να σταματάει στο 17-0.

Το αποτέλεσμα αυτό εδραιώνει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση του ομίλου (μετράει ήδη 19 βαθμούς) και σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, ειδικά με την τόσο μεγάλη διαφορά τερμάτων. Οι Κρητικοί δεν έχουν πόντο μέχρι στιγμής.

Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό σημείωσαν οι Κατεβτσιάν (4), Λιαρόπουλος (4), Κρασώνης (3), Γιώτης (2) και από ένα γκολ πέτυχαν οι Παούρης, Μουρτζούκος, Σχοινάς και Ζαφειράτος.

Για τον Β’ όμιλο ο Αδέσποτος επιβλήθηκε 6-4 της ΑΕ Ψυχικού εκτός έδρας και έφτασε τους επτά βαθμούς έναντι τεσσάρων των γηπεδούχων, ενώ και οι Τράχωνες Αλίμου νίκησαν με 4-2 το Κατενάτσιο.

Με αυτό το αποτέλεσμα, έκαναν το 7Χ7, είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή και μετρούν 21 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους τρεις και είναι στην προτελευταία θέση.

Τέλος, το παιχνίδι Υπεροχή Τρικάλων – Λαμία αναβλήθηκε λόγω προβλήματος με τις μηχανικές μπασκέτες στον αγωνιστικό χώρο και μένει να δούμε ποια θα είναι η τύχη του.