Το Futsalhellas έχει ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μπει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πειραματικά, δηλαδή να μην διεκδικήσει άμεσα την άνοδό της στη Stoiximan Futsal Super League.

Μάλιστα, υπήρξε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ, Νίκο Αυλωνίτη, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να μπει η συγκεκριμένη ομάδα της συμπρωτεύουσας στο νέο πρωτάθλημα της Futsal League. Τίποτα δεν είναι ακόμα κλειδωμένο, όμως υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές.

Εξάλλου, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει γίνει επαφή και κουβέντα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας ακόμα και για πιλοτικό όμιλο Βορείου Ελλάδας με συμμετοχή ομάδων που δεν μπορούν να κατέβουν τη νέα σεζόν στο εντεκάρι. Είναι κάτι που θα συζητηθεί για το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει. Το πρωτάθλημα αυτό θα διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΕΠΣΣ.

Μόλις υπάρχουν νεότερα από τα δυο αυτά μέτωπα, θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ. Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες είχαμε ενημερώσει και για ενδιαφέρον ομάδα από τον Τύρναβο για συμμετοχή στη Β’ Εθνική τη νέα σεζόν.