Την απόφαση να βάλει μια άνω τελεία στην πλούσια φουτσαλική καριέρα του πήρε ο Πέτρος Στόλης. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ενημέρωσε πριν μερικές ημέρες τον προπονητή του στην Ολυμπιάδα, Παναγιώτη Μπαλάφα, ότι η σεζόν για εκείνον έλαβε τέλος και το τι θα πράξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ακόμα παραμένει άγνωστο.

Ο ίδιος δεν αποκλείει να μπουν οριστικοί “τίτλοι τέλους” και να κρεμάσει τα γάντια του έπειτα από μια διαδρομή πολλών ετών, αλλά γνωρίζοντας την αγάπη και την τρέλα του για το άθλημα και με την ελπίδα ότι η καθημερινότητα όλων θα επιστρέψει στο φυσιολογικό σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, πολύ πιθανό να επιστρέψει δριμύτερος.

Η κατάσταση με τον κορονοϊό τον έχει επηρεάσει πάρα πολύ και ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί άλλο με τις παρούσες συνθήκες. Η Ολυμπιάδα είναι από τις ομάδες που έχουν χτυπηθεί πολύ από τον ιό, η μισή ομάδα βρέθηκε σε καραντίνα και το ότι ο ίδιος γλίτωσε, το αποδίδει σε θαύμα και δεν θέλει να ρισκάρει.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια τόσο για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής όσο και για το άθλημα, καθώς ο Στόλης είναι μια από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του αθλήματος στην Ελλάδα και η πλειοψηφία έχει να λέει τα καλύτερα τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για την συνέπειά του κάτω από τα γκολπόστ σε όποια ομάδα και αν έχει αγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια.