Και το όνομα αυτού, Γιάννης Ζιάβας… Ο λόγος για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Στέφανου Σοϊλεμέ, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό δεν βρίσκεται στην θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει τις τύχες της γαλανόλευκης σε έναν πολύ έμπειρο προπονητή, ο οποίος παράλληλα με την ενασχόλησή του με την Εθνική futsal, θα βρίσκεται και στον πάγκο της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε φέτος το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιάννης Ζιάβας ήταν παλαιότερα προπονητής και στην Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής, είναι από τους πιο έμπειρους και ικανούς προπονητές στο ποδόσφαιρο σάλας της χώρας μας και για το λόγο αυτό η Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα χέρια του.

Με την ελπίδα να είναι επιτυχημένο το πέρασμά του και να κάνει καλή δουλειά. Θα είναι ευχής έργον και σίγουρα άπαντες επιθυμούν να προσφέρει στην Εθνική και να την ανεβάσει επίπεδο με σταθερά βήματα προς τα πάνω. Έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να τα καταφέρει.

Θυμίζουμε πως ο κ. Ζιάβας είχε μιλήσει για αρκετά θέματα στο futsalhellas.com σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ιστοσελίδα μας στις 5 Ιουνίου, λίγες ημέρες μετά το τρόπαιο που κατέκτησε με την Ένωση στο Final-4 του Κυπέλλου στη Χαλκίδα.

H ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ:

Ο Γιάννης Ζιάβας είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας

Ο 51χρονος προπονητής επελέγη από την ΕΠΟ ως ο διάδοχος του Στέφανου Σοϊλεμέ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Ζιάβας, που παράλληλα θα κρατήσει και το πόστο του στην ΑΕΚ, έχει πολυετή πείρα και θητεία στους πάγκους ομάδων Α’ Εθνικής:

  • Εθνικός Αστέρας (2005-2007)
  • Μινώταυρος (2007-2008)
  • Γ.Σ. Ηλιούπολης (2008-2010)
  • Αθήνα ’90 ως team manager (2010-2012)
  • ΟΛυμπιάδα Αγ. Παρ. (2012-2015)
  • Αθήνα ’90 (2015-2017)
  • ΑΕΚ (2017-2018)

Είναι κάτοχος UEFA B’ FUTSAL και στο ποδόσφαιρο σάλας έπαιξε με τη φανέλα του ΑΣΕ Δούκα το διάστημα 2000-2005.