Η Αθήνα ’90, αφού πρώτα ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Βρόντος θα είναι ο νέος προπονητής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, συνέχισε με τις μεταγραφικές της κινήσεις και επιπλέον την διατήρηση του βασικού της κορμού, προκειμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό στη Stoiximan Futsal Super League.

Κατ’ αρχάς, στις 10 Ιουλίου ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Μπάρδη. Το “Βουνό”, όπως είναι το προσωνύμιό του εξαιτίας των 193 εκατοστών του κορμιού του και της επιβλητικής παρουσίας του κάτω από τα γκολπόστ, μετά από την περσινή παρουσία του στην ΑΕΚ, επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά την σεζόν 2020-21 και την συνολικά 4η του χρονιά στην ομάδα.

Μια εβδομάδα αργότερα, το “καλτσέτο” ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 25 χρόνο, Νικόλαο Τριαντάφυλλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Ηνίοχο, τους Τράχωνες Αλίμου, καθώς και στο κλασικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της στην Άρτα ( Γ΄Εθνική).

Από ‘κει και πέρα, στο ρόστερ θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν οι Ντάρλας, Ηλιάδης, Παπαευστρατίου, Οικονομόπουλος, Ζιάκας, Κάλκος, Παπαδόπουλος, Στυλιανόπουλος και Ζαμπίτογλου, οι οποίοι ανανέωσαν. Θυμίζουμε ότι έχει αποχωρήσει ο Παούρης.

Τέλος, πέρα από τα αγωνιστικά, υπάρχουν και τα χορηγικά. Η Αθήνα ’90 ανακοίνωσε τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας για την περίοδο 2022-2023 με τους υποστηρικτές της, JULIETTE ARMAND, PFIZER, MENTOR CAFÉ THISSIO και ESPRAY, ενώ νέος χορηγός θα είναι η PERFUME ACADEMY.