Μετά τους Ζέρβα και Κάρμη, ήταν η σειρά του Καραβίδα να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Δούκα, παραμένοντας στην ομάδα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της σάλας.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με τους μπλε, ενώ παράλληλα συμμετείχε δύο χρονιές και στα προκριματικά του Uefa Futsal Champions League (2017, 2018). Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος αποτελεί πολύτιμο γρανάζι της ομάδας.

“Τη φανέλα του ΑΣΕΔ θα φοράει και τη νέα περίοδο ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου μας, Δημήτρης Καραβίδας, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα του Κώστα Ρούπτσου!

Θυμίζουμε ότι ο ερχομός του Δημήτρη στην ομάδα πριν τέσσερα χρόνια βοήθησε τα μέγιστα στην επιστροφή του ανδρικού τμήματος στους τίτλους έχοντας ήδη πανηγυρίσει με τους «μπλε» 2 πρωταθλήματα (2017, 2018) και 1 κύπελλο Ελλάδας (2019) ενώ παράλληλα συμμετείχε δύο χρονιές και στα προκριματικά του Uefa Futsal Champions League (2017, 2018)!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δούκα, που κρατάει έναν ακόμη πολύτιμο ποδοσφαιριστή.

Το Futsalhellas.com επικοινώνησε μαζί του, για να πάρει ένα πρώτο σχόλιο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κώστα Ρούπτσου και μας ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η νέα χρονιά που έρχεται, θα με βρει σε γνώριμα λημέρια, καθώς η ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΣΕΔ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Είναι μια ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει 2 πρωταθλήματα,1 κύπελλο και αρκετές ατομικές διακρίσεις (MVP της χρονιάς 2017-18,2 φορές μέλος της καλύτερης 5αδας του πρωταθλήματος 2017-18,2018-19), η οποία με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ κι εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να μπορέσουμε να προσθέσουμε κι αλλά κύπελλα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου”.