Η Λινζ ήταν διαστημική απέναντι στην Encamp, δεν της χαρίστηκε καθόλου, την βρήκε μπόσικη και την διέλυσε με 11-0. Ένα σκορ το οποίο δυσκολεύει πολύ το έργο του Δούκα για κατάληψη της πρώτης θέσης, αφού αυτή την στιγμή είναι στο +8 στα γκολ από τους μπλε. Θυμίζουμε ότι ο ΑΣΕΔ είχε έρθει ισόπαλος 4-4 με τους Αυστριακούς στην πρεμιέρα.

Η Λινζ έκανε το τέλειο ματς απέναντι στον Σαβιόλα και την παρέα του. Ο Μαρίνκοβιτς ήταν εκπληκτικός και σημείωσε πέντε γκολ, ενώ χατ τρικ έκανε ο Πάβλοβιτς. Ο Αρναούτοβιτς πέτυχε δυο τέρματα και ένα ο Πάβιτς. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος κάθε ομίλου περνάει στην επόμενη φάση και ο καλύτερος δεύτερος όλων των προκριματικών ομίλων.

Ο Δούκας πρέπει να νικήσει με +9 τον ΑΠΟΕΛ στο μεταξύ τους ματς, αν θέλει να προκριθεί. Αντιλαμβάνεται κάποιος την δυσκολία του εγχειρήματος, έστω και αν η κυπριακή ομάδα είναι αποκλεισμένη, άρα χωρίς ουσιαστικό κίνητρο πέρα από το γόητρο.

Το σκορ ήταν 4-0 στο πρώτο ημίχρονο για τη Λινζ, η οποία ανέβασε ακόμα περισσότερο στροφές στο δεύτερο 20λεπτο, όταν και σημείωσε άλλα επτά γκολ, φτάνοντας σε ένα θριαμβευτικό αποτέλεσμα στο κλειστό του ΔΑΪΣ.