Ο τραυματισμός του Τσατσούλη της Κόμπρας στον αγώνα με τον Ερμή Ζωγράφου στο κλειστό των Ιλισίων (6-2 η νίκη για την ομάδα του Θανάση Τσακανίκα που έκανε το 2Χ2) εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου στο “Αντώνης Φώτσης”, φέρνει κινητοποίηση από μεριάς των Βυρωνιωτών.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Κόμπρας θα αποστείλει επιστολή στην ΠΕΠΣΣ με δυο αιτήματα. Πρώτον θα ζητάει εξαίρεση από το κλειστό του Ζωγράφου, καθώς δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά εκεί μέχρι να φτιαχτεί ο αγωνιστικός χώρος και παράλληλα αν υπάρχει δυνατότητα αποζημίωσης προς τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά της ΕΠΟ.

Η ΠΕΠΣΣ από τη μεριά της θα εξετάσει το θέμα, πιθανότατα θα καλέσει και τους διαιτητές που έδωσαν το “πράσινο φως” για να διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ θα απευθυνθεί και στον δήμο, προκειμένου να μάθει τι μέλλει γενέσθαι από ‘δω και στο εξής. Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ήταν έξαλλος με ό,τι του συνέβη.

Το συγκεκριμένο κλειστό χρησιμοποιείται από τον Ερμή και τον Ηνίοχο ως έδρα και είναι δεδομένο και πως και οι δυο ομάδες θέλουν να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο ασφαλές και κατάλληλο. Όπως και να ‘χει, ήταν ένα άσχημο συμβάν, από το οποίο όλοι εύχονται να προκύψει κάτι θετικό, που είναι τα ασφαλή γήπεδα όλων των ομάδων!