Δυνατό φιλικό στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ζεφυρίου πραγματοποίησε η Εθνική ανδρών κόντρα στην Κ-19 και ήταν μάλιστα το πρώτο δείγμα γραφής για τους νέους, που επίσης θα διεκδικήσουν την πρόκριση στη Λιθουανία τον Ιανουάριο του νέου έτους. Το τελικό 3-2 φανερώνει ότι οι άνδρες δυσκολεύτηκαν και συνάντησαν αντίσταση.

Σε φουλ ρυθμό μπαίνει η Εθνική ομάδα, προετοιμαζόμενη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Γενάρη. Οι νέες κλήσεις αρχίζουν να σκιαγραφούν τον κορμό της ομάδας που θα αγωνιστεί για την πρόκριση. Δεν κατέστη δυνατό ενα νέο ταξίδι και για αυτό τον λόγο ο ομοσπονδιακός κανόνισε τετραήμερο προπονήσεων και αγώνων για τους διεθνείς.

Οι άνδρες προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και το ματς έληξε με 3-2, αφού η Κ-19 σημείωσε δυο τέρματα στο δεύτερο 20λεπτο. Οι μικροί είχαν πολύ καλή εικόνα, εξαιρετικά τρεξίματα και ήταν πολύ δυνατοί. Δεν υστερούσαν καθόλου στις μονομαχίες, ακόμα ψάχνουν τη χημεία τους, αλλά έχουν πολύ καλό υλικό.

Όσο για την Εθνική ανδρών, μετά τη συμμετοχή της στο Autumn Cup στην Κροατία, πραγματοποίησε ορισμένες προπονήσεις και στοχεύει να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Αύριο (5/12, 21:30) θα δώσει φιλικό με την Ολυμπιάδα στην Αγία Παρασκευή.