Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει για τον τελικό του Super Cup 2023 ανάμεσα στον Δούκα και την ΑΕΚ στο κλειστό του ΔΑΪΣ. Την Κυριακή (10/9) στις 18:00 οι δύο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για τον πρώτο τίτλο της σεζόν και θέλουν να ξεκινήσουν με τρόπαιο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι μπλε του Γιάννη Μοστριού έχουν αγωνιστικό ρυθμό εξαιτίας των αγώνων τους για τα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League, ενώ οι κιτρινόμαυροι του Άγγελου Εμμανουηλίδη θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα στην παρούσα χρονική στιγμή.

Από ‘κει και πέρα, η ΕΠΣΣ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την Τεχνική Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (7/9) και ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν για τα εισιτήρια του αγώνα και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε συνέχεια τις Τεχνικής Σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, ενόψει του Super Cup 2023, μεταξύ των ομάδων ΑΣΕ Δούκα και ΑΕΚ την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, η ΕΠΣΣ ενημερώνει για τα παρακάτω:

1. Το κάθε ένα από τα σωματεία δικαιούται 150 εισιτήρια για το παιχνίδι, τα οποία οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται από εκδοτήριο έξω από το Αθλητικό Κέντρο «Δαΐς», με κόστος 5€ το ένα.

2. Ο κάθε φίλαθλος που θα αγοράζει το εισιτήριό του, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει να επιδεικνύει την ταυτότητά του ή το διαβατήριό του, ειδάλλως δεν θα του επιτρέπεται η αγορά.

3. Η είσοδος των φιλάθλων του ΑΣΕ Δούκα θα γίνει από την κεντρική πόρτα (κυλικείο), ενώ αυτών της ΑΕΚ από την πόρτα που βρίσκεται στις κερκίδες.

4. Το κάθε ένα από τα δύο σωματεία δικαιούται επίσης και οκτώ (8) δωρεάν προσκλήσεις για μέλη του Δ.Σ., αποστέλλοντας σχετική λίστα στην ΕΠΣ Σάλας έως αύριο Παρασκευή και ώρα 14:00.

5. Το συνολικό κόστος διαιτησίας και ιατρικής κάλυψης του αγώνα ανέρχεται στα 220€, που σημαίνει ότι σε κάθε σωματείο αναλογεί να καταβάλει το ποσό των 110€.

6. Η παραλαβή των μπαλών Liga Sport θα γίνει από 12/09/2023 και έπειτα λόγω εκτάκτου προβλήματος στην άφιξή τους, στο Super Cup οι ομάδες θα αγωνιστούν με μπάλες Capelli της περυσινής σεζόν”.