Τι και αν ο αγώνας γινόταν στο κλειστό της Πολιτείας, την έδρα της Αθήνας ’90, στην οποία ήταν τυπικά γηπεδούχος ο Δούκας. Τι και αν το καλτσέτο είναι αρκούντως ανταγωνιστικό καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Οι μπλε, με όπλο την τρομερή τους άμυνα και τη διατήρηση του μηδέν, επιβλήθηκαν με 3-0 για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Οι περσινοί νταμπλούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Τσίνα, το οποίο προφανώς και δεν προεξοφλούσε το παραμικρό για την συνέχεια του αγώνα. Στο β’ μέρος πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Σεΐτι και Κονδυλάτο, πίσω ο Ζέρβας δεν άφησε να περάσει τίποτα και η άμυνα λειτούργησε υποδειγματικά, με αποτέλεσμα να έρθει το τρίποντο.

Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού, η οποία είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και έφτασε απολύτως δίκαια στο τρίποντο, έφτασε τους 34 βαθμούς, ενώ εκείνη του Γιάννη Βρόντου έμεινε στους 25 και είναι μόνη τρίτη στον πίνακα. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο γύρο στο ίδιο γήπεδο, ο Δούκας είχε επικρατήσει με 3-2.

Ο Δούκας παραμένει ισόβαθμος με την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά υπολείπεται στη διαφορά τερμάτων (έχει +5 η Ένωση μετά το 11-3 στη Λάρισα).