Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής “βάφτηκε” πράσινο, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί του Πρωταθλητή, Δούκα, με 5-2 στο κλειστό της Πολιτείας σε παιχνίδι για τη Stoiximan Futsal Superleague. Το “τριφύλλι” φάνηκε να μη δυσκολεύεται ιδιαίτερα κόντρα στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων κερδίζοντας το τελευταίο δύσκολο παιχνίδι του α’ γύρου έχοντας με απολογισμό 10 νικών σε 10 παιχνίδια. Να θυμίσουμε ότι οι “πράσινοι” έχουν και ένα ματς λιγότερο, αυτό απέναντι στη Σαλαμίνα εκτός έδρας.

Από την άλλη πλευρά, ο Δούκας δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στο ντέρμπι γνωρίζοντας την 4η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα. Του απομένει, βέβαια, ένα ακόμη παιχνίδι για την ολοκλήρωση του α’ γύρου, το οποίο είχε αναβληθεί και θα διεξαχθεί την Πέμπτη(23/11) απέναντι στη Σαλαμίνα.

Προχωρώντας, πηγαίνουμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καλλιθέα, όπου η Ένωση επικράτησε με 6-2, ολοκληρώνοντας τον α’ γύρο με θετικό πρόσημο. Μοναδική της απώλεια ήταν η ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, η οποία της στοίχισε μεν αλλά ο β’ γύρος είναι κοντά ώστε να καταφέρει να ανατρέψει τις εντυπώσεις. Στην αντίπερα όχθη, η Καλλιθέα μπορεί να έκλεισε με ήττα τον πρώτο γύρο, ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία της μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Να μην ξεχνάμε ότι είναι και “νεοφώτιστη” στη μεγάλη κατηγορία.

Συνεχίζουμε με το “διπλό” της Ολυμπιάδας στα Ιλίσια, όπου επικράτησε του Ερμή Ζωγράφου με 6-2, κλείνοντας τον α’ γύρο με τον καλύτερο τρόπο. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, απέχοντας 5 από την κορυφή και έναν από τον 4ο Μινώταυρο. Από την άλλη, ο Ερμής παρά την ήττα από την Ολυμπιάδα τερμάτισε στην 6η θέση μαζί με την Καλλιθέα, παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Τέλος, πηγαίνουμε στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, όπου ο Μινώταυρος πήρε το “διπλό” στο Πέραμα επί του Ν. Ικονίου με 9-3, τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά το πέρας το α’ γύρου. Από την άλλη, το Ν. Ικόνιο παρέμεινε στην 9η θέση με 9 βαθμούς, συνεχίζοντας τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.