Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Futsal Super League. Τρία ματς θα γίνουν το Σάββατο (9/11) και άλλα τρία την Κυριακή (10/11) και στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι στην Πολιτεία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Δούκα, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν μέχρι στιγμής.

Το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα, είναι αυτό ανάμεσα στην πολύ φορμαρισμένη Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και το Ρέθυμνο (9/11, 16:45), με τους γηπεδούχους να είναι φαβορί απέναντι στους νεοφώτιστους που πάντως θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η Σάντα προέρχεται από το εμφατικό 0-7 απέναντι στον Ερμή και θέλει να παραμείνει σε νικηφόρα τροχιά.

Στο “Ν. Γραμματικός”, η Σαλαμίνα φιλοξενεί το Νέο Ικόνιο (9/11, 20:00), με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις στη μάχη της παραμονής. Οι νησιώτες προέρχονται από το νικηφόρο 6-3 απέναντι στην Καλλιθέα και το Ικόνιο από το 5-5 στη ματσάρα με τον Ηνίοχο.

Στις 22:00, διεξάγεται το Ηνίοχος – Μινώταυρος στο “Αντώνης Φώτσης”. Σπουδαίο ματς, ανοιχτό σε όλα τα προγνωστικά, το οποίο θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming με σπικάζ, όπως και το κυριακάτικο (10/11, 16:00) ΑΕΚ – Ερμής Ζωγράφου. στο κλειστό του Καματερού. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επεκτείνουν το απόλυτό τους και οι φιλοξενούμενοι να επανέλθουν μετά το 0-7 από την Ολυμπιάδα.

Στις 17:30 στην Πολιτεία διεξάγεται το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Δούκας, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην 2η θέση με 19 βαθμούς και θέλουν να παραμείνουν σχετικά κοντά στην πρωτοπόρο ΑΕΚ. Το ματς αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα γίνει μάχη. Και οι δυο έχουν χάσει από την Ένωση, έχουν και μια ισοπαλία και δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να χάσουν και άλλο έδαφος.

Τέλος, στις 21:30 η Καλλιθέα φιλοξενεί στο κλειστό του Εσπέρου την Elite και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Προέρχονται και οι δυο από ήττα και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι.