Ολοκληρώθηκε η Elite Round και βγήκαν οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το UEFA Futsal Champions League για την σεζόν 2018-19, με το Final-4 τον Απρίλιο να αναμένεται συγκλονιστικό!

Η κάτοχος του τροπαίου, Ίντερ Μόβισταρ, θα δώσει το παρών σε ένα ακόμη ραντεβού, θέλοντας να υπερασπιστεί το στέμμα της και να (απο)δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Το έχει κατακτήσει τα δυο τελευταία χρόνια και συνολικά μετράει έξι τρόπαια. Είναι η μόνη που για τέταρτη σερί χρονιά δίνει το παρών στο Final-4. Αυτό κάτι λέει για τη δυναμική του κλαμπ.

Η Ισπανία θα έχει και δεύτερη εκπρόσωπο, τη Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης πήρε το εισιτήριο για την τετράδα και θέλει όσο τίποτα να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για τρίτη φορά στην ιστορία της. Οι Καταλανοί έφτασαν στην πηγή, πλέον θέλουν να πιουν και νερό…

Η Ιβηρική έχει και τρίτη εκπρόσωπο και είναι από την Πορτογαλία. Ο λόγος για τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που επίσης προκρίθηκε και στοχεύει στην κορυφή. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Τα “λιοντάρια” μετρούν τρεις τελικούς και έχασαν τους δυο τελευταίους από την Ίντερ Μόβισταρ.

Τέλος, έχουμε και την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν, που είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου σάλας. Μια ομάδα πολύ ισχυρή, με εξαιρετικό ρόστερ που θα τα δώσει όλα για την κούπα. Η Καϊράτ έχει δυο τίτλους, παέι για τον τρίτο. Έχει το υλικό για να τα καταφέρει.

Στις 3 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε τη διοργανώτρια πόλη του Final-4, ενώ οι αγώνες θα γίνουν 25 – 26 ή 27-28 Απριλίου. Η τετράδα είναι φωτιά και αναμένεται να γίνουν ματσάρες…