Εμβόλιμη αγωνιστική γίνεται το προσεχές διήμερο (17-18 Οκτωβρίου) στη Stoiximan.gr Futsal Super League, όπου διεξάγεται η 5η “στροφή” του πρωταθλήματος και φυσικά τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Δούκα (17/10, 21:00), σε μια επανάληψη των περσινών τελικών.

Οι δυο ομάδες έχουν πανομοιότυπη πορεία φέτος, αφού ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ έχουν γκελάρει με τον ίδιο αντίπαλο, τον Μινώταυρο. Ένα ντέρμπι ισορροπημένο, με δυο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα, θέλοντας να νικήσουν, ώστε να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή, όπου προς το παρόν βρίσκεται η ΑΕΚ με το απόλυτο των βαθμών.

Νωρίτερα στις 19:40, ο Μινώταυρος φιλοξενεί στο μίνι ντέρμπι των Νοτίων Προαστίων την Καλλιθέα, ενώ τρία ματς διεξάγονται την Πέμπτη (18/10). Το Νέο Ικόνιο που προέρχεται από εντός έδρας συντριβή από τον πρωταθλητή Δούκα (1-9) φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Κόμπρα, ενώ στις 21:45 η ΑΕΚ υποδέχεται την Ολυμπιάδα, η οποία έκανε πριν μερικές ημέρες την πρώτη της νίκη. Στις 22:00, η Επίλεκτη Ακαδημία Αθηνών παίζει με την Σαλαμίνα.

Το ματς του Ηνίοχου με τον Ερμή Ζωγράφου αναβλήθηκε λόγω θέματος με το γήπεδο από πλευράς γηπεδούχων και δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου. Μένει να διευκρινιστεί όμως από την ΠΕΠΣΣ η τελική ημερομηνία.