Ο Χρήστος Βλυσίδης πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Elite και να μετακομίσει στο Φάληρο, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Futsal League με την ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη, που έχει βάλει πλώρη για να βρίσκεται στη Stoiximan.gr Futsal Super League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός άσος μίλησε αποκλειστικά στο Futsalhellas.com για τους λόγους που πήρε την απόφαση να… πέσει κατηγορία, καθώς του αρέσει το πρότζεκτ της ομάδας των Νοτίων Προαστίων, η οποία “σαλπάρει” για τα μεγάλα σαλόνια. Ο ίδιος δεν σκέφτηκε πολύ πριν πει το “ναι” και κάνει στροφή στην καριέρα του στη σάλα.

“Ως προς το κομμάτι της μετακίνησης μου στο Φάληρο, υπήρξαν αρκετοί λόγοι. Όπως επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην μετακίνηση μου, αλλά αυτό είναι το εξαγωνιστικο κομμάτι. Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, ήταν ένα πρότζεκτ που όταν μου το ανακοίνωσε ο κ. Πολποτίνης, με ενδιέφερε πάρα πολύ ως παίκτη και ήταν κάτι καινούργιο για μένα!

Τώρα θα μου πεις γιατί να φύγεις από την Α’ Εθνική και να πας σε μια ομάδα της Β’ Εθνικής; Ο λόγος είναι το (κίνητρο) είναι κάτι που δεν είχα δοκιμάσει. Και είναι καλό πάντα ένας ποδοσφαιριστης να έχει πάντα πρώτα κίνητρο και μετά όλα τα άλλα γιατί δίνει νόημα στον αγώνα που κάνεις.

Επίσης ένας παλιός μου συμπαίκτης, ο Τόλης Ντέλος, από την ΑΕΚ αλλά και την Elite. Μου μίλησε για την ομάδα πριν την μεταγραφή μου και για το τι θα συναντούσα εκεί. Χωρίς να το σκεφτώ περισσότερο, απάντησα θετικά στην πρόταση αυτή και Elite – Φάληρο ηρθαν σε συμφωνία.

Εύχομαι να εκπληρωσουμε τους στόχους της ομάδας που έχει θέσει που δεν είναι άλλη πέρα της ανόδου αλλά και μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Όσο για μένα, εύχομαι να πετύχω στην προσπάθεια της ομάδας και να κερδίσω την διάκριση μέσα από αυτήν, πάντα με υγεία και χωρίς τραυματισμός. Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, εύχομαι να παρακολουθήσουν όλοι καλούς αγώνες και στην κανονική ροή αλλά και στα play offs”, ανέφερε ο Χρήστος Βλυσίδης για την απόφασή του να συνεχίσει στο Φάληρο.