Χθες το απόγευμα διεξήχθη η κλήρωση για το Main Round του Champions League 2021/22 στην οποία συμμετείχαν όλες πλέον οι ομάδες του ranking από τις θέσεις 1 έως και 23 μαζί με αυτές που προκρίθηκαν από το Preliminary Round της περασμένης εβδομάδας. 

Από τους 8 ομίλους που σχηματίστηκαν θα περάσουν στο Elite Round οι καλύτερες 16, οι τρεις πρώτες κάθε ομίλου από το “ζόρικο” Path A και μόνο η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο του Path B, και οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 26 εως τις 31 Οκτωβρίου.

Η  Diamant Linz, που πανηγύρισε την πρόκρισή της στον όμιλο της Αθήνας πριν λίγες μέρες, θα ταξιδέψει στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την ΚMF FON από την Σερβία, την οικοδέσποινα Olmissum και την Leo Futsal από την Αρμενία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συναντάμε στον 3ο όμιλο του Path A με τον ισπανικό εμφύλιο μεταξύ Barca και Levante καθώς επίσης και στο Group 2 με τη συμμετοχή της ACCS Paris η οποία παρότι στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Γαλλία, την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία μετά από τον υποβιβασμό της λόγω δημοσιονομικών ατασθαλιών.